Sveentunet – 4 eneboliger i rekke, Sveio

De 4 nøkkelferdige eneboligene i rekke har 2 etasjer. Du får både stue og bad i begge etasjene og kjøkken med innredning fra HTH. Du har bod for oppbevaring både inne og ute. Utvendig har du også solvendt balkong og carport. Det blir trestavs eikeparkett på gulvene i alle rom, foruten på badet hvor du finner oppvarmede fliser og våtromspanel. Eneboligene har ellers balansert ventilasjon og malte overflater.

Fra Sveentunet har du gangavstand til alt av Sveios mangfoldige service- og fritidstilbud. Dine barn har kort vei både til Sveio barne- og ungdomsskole og barnehage. Rykker det i treningsfoten, ligger det idrettsanlegg og kunstgressbane like borti gata, om du da ikke bare velger å ta løpeturen i naturen som du har på alle kanter av din bolig.

De idylliske naturomgivelsene gjør også at du nærmest har uendelig med turmuligheter og samtidig kort vei til Vigdarvatnet for en dukkert eller for å finne fiskelykken.

Haugalandet golfklubbs flotte baner og anlegg ligger bare en kort stikker fra idrettsanlegget, og føler du for å ta det skikkelig med ro og unne deg selv en god dose velvære, har du Albatross Spa & Fitness bare et dårlig golfslag unna de 18 hullene.

Sveio sentrum består av en rekke næringsvirksomheter, som dagligvarebutikker, frisør, bakeri og kaféer. Transportforbindelsene til omverdenen er gode, med hyppig ankomst av busser samt kort vei til E39 som ligger like øst for Sveio sentrum.

Se boligene på www.finn.no ved å trykke her! 🙂

enebolig_9

enebolig_3
enebolig_1

nordbohus_sveio_018 nordbohus_sveio_014
nordbohus_sveio_002 enebolig_4

enebolig_2

enebolig_8 enebolig_7 enebolig_6