Sveentunet – 9 leiligheter, Sveio. 4 stk reservert!

De 9 nøkkelferdige leilighetene er fordelt over tre etasjer i samme bygg, med 3 leiligheter på hvert plan. Ved ankomst leiligheter i 2. og 3. etasje, kan du benytte både trapp og heis. I leilighetene får du blant annet stor og luftig stue/kjøkken-løsning, kjøkken- og baderomsinnredning fra HTH og muligheten til å velge om du ønsker 2 eller 3 soverom. Det blir trestavs eikeparkett på gulvene i alle rom, foruten på badet hvor du finner oppvarmede fliser og våtromspanel. Leilighetene har ellers balansert ventilasjon, og malte overflater. Med ankomst fra stuen har du også en romslig og solvendt veranda.

Fra Sveentunet har du gangavstand til alt av Sveios mangfoldige service- og fritidstilbud. Dine barn har kort vei både til Sveio barne- og ungdomsskole og barnehage. Rykker det i treningsfoten, ligger det idrettsanlegg og kunstgressbane like borti gata, om du da ikke bare velger å ta løpeturen i naturen som du har på alle kanter av din bolig.

De idylliske naturomgivelsene gjør også at du nærmest har uendelig med turmuligheter og samtidig kort vei til Vigdarvatnet for en dukkert eller for å finne fiskelykken.

Haugalandet golfklubbs flotte baner og anlegg ligger bare en kort stikker fra idrettsanlegget, og føler du for å ta det skikkelig med ro og unne deg selv en god dose velvære, har du Albatross Spa & Fitness bare et dårlig golfslag unna de 18 hullene.

Sveio sentrum består av en rekke næringsvirksomheter, som dagligvarebutikker, frisør, bakeri og kaféer. Transportforbindelsene til omverdenen er gode, med hyppig ankomst av busser samt kort vei til E39 som ligger like øst for Sveio sentrum.

Se leilighetene på www.finn.no ved å trykke her! 🙂

leilighet_1

leilighet_6 leilighet_5 leilighet_4 leilighet_3 1leilighet_2

leilighet_9

leilighet_8

leilighet_7

nordbohus_sveio_019 nordbohus_sveio_018 nordbohus_sveio_014 nordbohus_sveio_007 nordbohus_sveio_002